KAYSERİ / DEVELİ - Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Develi li Hayır Sever Hemşehrimiz, aynı zamanda Okulumuz FAHRİ MOR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 'ni yaptırarak bizlerin hizmetine sunan  Eğitim sevdalısı FAHRİ MOR amca Hakka yürümüştür. FAHRİ MOR amcaya  Allahtan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz... Fahir Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Camiası...

29 EKİM 2021 CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Nis

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ock

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ GONCAGÜL ŞİMŞEK İLÇEMİZDE 2. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

2019-2020 DÖNEMİNDE MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ UĞURLUYORUZ.

2019-2020 YARI YIL KARNE DAĞITIM TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

10 KASIM 2019 ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Haz

ERASMUS+ 2018 TEKLİF YILI ÇAĞRI DÖNEMİNDE 2018-1-TR01-KA102-054448 PROJE NUMARASI İLE KABUL EDİLEN "DEVELİ STAJ İÇİN AVRUPAYA GİDİYOR" İSİMLİ PROJE KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN 10 KİŞİLİK GRUP ÇEKYA-PRAG'da STAJ PROGRAMINA KATILMIŞLARDIR.

ALAN TERCİH SONUÇLARI SİTEMİZDE YAYINLANMIŞTIR.

ÖZEL GÜL BAHÇESİ BAKIM MERKEZİ ZİYARET PROJESİ

Ock

OKULUMUZ ŞİİR DİNLETİSİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

KAYSERİ İL GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ LİSELER ARASI ERKEK VOLEYBOL TURNOVASI

Ock

Kayseir İl Genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Kurumlar Arası Voleybol Turnovası Düzenlendi.

15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzun İlçe Programı

Nis

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR YARIŞMASI ÖĞRETMEN KATEGORİSİNDE ÖĞRETMENİMİZ Kutlu YILDIRIMLI Kayseri İkincisi olarak Ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman ELMALI dan almıştır.