KAYSERİ / DEVELİ - Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ŞİİR DİNLETİSİ

OKULUMUZ ŞİİR DİNLETİSİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Okulumuz da Sosyal Etkinlikler devam ediyor. Bu etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gamze SAAT´in öncülüğünde Konaklama ve Seyahat Öğretmenimiz Gürkan GÜRBÜZ ve bir grup öğrencimizin yapmış olduğu Şiir Dinletisi Etkinliğimiz başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olup başta Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gamze SAAT ve Gürkan GÜRBÜZ olmak üzere Fahri Mor ailemizin birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu pekiştiren tüm öğrencilerimize bu güzel çalışmadan dolayı çok teşekür ederiz.

Etkiliğin fotoğrafları için Ana Sayfa/Fotoğraflar Menüsü/Etkinlik Sekmesine Gidebilirsiniz.

OKUL YÖNETİMİ

Yayın: 24.01.2019 - Güncelleme: 24.01.2019 11:10 - Görüntülenme: 556