KAYSERİ / DEVELİ - Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Çanakkale Zaferinin 106. Yıl Dönümü Münasebetiyle Okulumuz Tarafından Hazırlanan Kutlama ve Anma Programı coışkuyla kutlandı. Okulumuzda bu program ile şehitlerimizi anma ve anlama ruhunu yaşatan İdareci, Öğretmen, Öğrenci ve Personelimize çok teşekkür ederiz.

12. SINIF ÖĞRENCİMİZ GONCAGÜL ŞİMŞEK 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106. YILI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA İLÇİ İKİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞREMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Fotoğraflar için  meb_iys_dosyalar/38/03/763711/fotograf_galerisi_2051288.html

Okul Yönetimi